суботу, 31 жовтня 2015 р.

Ліниві голубці

Інгредієнти:


 Капуста - 100 гр.

 Морква - 1 шт. 

 Рис - 50 гр.

 М’ясний фарш - 500 гр.

 Сметана - 100 гр. 

 Томатна паста - 50 гр.

 Вода - 100 мл.

 Сіль, чорний мелений перець.

 Приготування:

 Рис відварити і змішати з м’ясним фаршем. 

Додати капусту, порізати маленькими квадратиками, і моркву, натерти на тертці. Зробити соус: змішати томатну пасту, сметану і воду.

 Посолити і поперчити. З фаршу сформувати кульки, викласти їх в посуд і залити соусом. Потушкувати на невеликому вогні 20 - 25 хвилин.






Немає коментарів:

Дописати коментар