суботу, 31 жовтня 2015 р.

Картопляна піца на сковороді

Інгредієнти: 
для основи: 
картопля 3-4 шт.
 борошно 2 ст.л.
 яйце 1 шт. 
сіль, перець за смаком.

 для начинки:
 майонез 200 гр. 
часник 2 зубчики.
 помідори (або кетчуп) 2 шт.
 ковбаса (будь-яка) 150 гр.
 сир 200 гр. 

 Приготування: 

Часник видавлюємо в майонез часникодавкою. 
 Нарізаємо кубиками помідори і ковбасу, нарізаємо пластинками сир (можна натерти, кому як зручно). Натираємо на тертці картоплю.

 У натерту масу кладемо борошно, яйце, сіль, перець. Перемішуємо. На розпечену сковороду з рослинним маслом (бажано маленького розміру, що б зручно було перевертати "млинець") викладаємо масу з картоплі. Зменшуємо вогонь до малого. 

 Коли картопляний млинець підсмажиться до золотистої скоринки, перевертаємо його. І тут же намазуємо майонезом, викладаємо помідори, ковбаску, сир.

 Накриваємо кришкою і смажимо ще 2 хвилини. Вимикаємо вогонь, піца готова.





Немає коментарів:

Дописати коментар