середу, 6 січня 2016 р.

Запіканка з шинкою помідорами і солодким перцем



Блюдо для сніданку на велику компанію. В якості начинки для фрітатта (замість шинки, помідорів і перцю) можна використовувати будь-які інші овочі, сир типу «Фети», відварну картоплю, можна додати шматочки вчорашнього хліба і т.п
 Інгредіенти на 6 порцій

яйце куряче – 8 шт 
пармезан – 40 гр, 
натерти гірчиця із зернятками – 3 ч л 
оливкова олія – 1 ст л 
250 гр шинки, нарізати невеликими кубиками половину цибулини, дрібно нарізати 
1 помідор нарізати, кружечками 
1 солодкий перець, нарізати кружечками поперек 
сіль перець чорний мелений свіжа зелень для подачі 



Приготування


 Духовку розігріти до 180 гр С. Змішати яйця, пармезан ігорчіцу віночком до однорідності. Посолити і поперчити. 

 Розігріти масло вбольшой сковороді, підходящою для використання в духовці. Додати цибулю і обсмажити до прозорості. Додати шинку і ще трохи обсмажити. 

 Зменшити вогонь домінімума, влити яєчну суміш і рівномірно розподілити по сковороді. Викласти кружечки помідора і солодкого перцю.

 Готувати 5-8мінут, поки фріттата не почне схоплюватися по краях. Потім переставити в розігріту духовку і запікати 30 хвилин. Перед подачею посипати свіжою зеленню.


Джерело:http://yakulinar.net/zapikanka-z-shinkoyu-pomidorami-i-solodkim-percem/

Немає коментарів:

Дописати коментар