суботу, 19 грудня 2015 р.

Молочні коржики з дитинства


Інгредієнти:

- 400 г борошна
- 200 г цукру 
- 100 г маргарину 
- 1 яйце
- 80 мл молока цільного 
- 10 г розпушувача
- Ванілін


 Збити розм'якшене вершкове масла з цукром, додати яйце, молоко і розпушувач. (За смаком можна додати ванільний цукор) 

 Додати борошно і швидко замісити м'яке тісто. Розкачати пласт товщиною 6-7 мм. Формочкою для кексу видавити коржики.

 Сформовані коржики перекласти на деко і випікати в розігрітій до 180 - 200 градусів духовці 15 хвилин. 

Зверху коржики трохи зарум'яняться, значить готові.


 Головне не перетримати інакше будуть жорсткі. 




Немає коментарів:

Дописати коментар