неділю, 1 листопада 2015 р.

Рулет медовий

ГОТУЄМО:


тісто: 

1. Збити окремо білки і жовтки з цукром (білки у густу піну). Збиті жовтки і білки з'єднати продовжуючи збивати.

2. До збитої маси, поступово додаємо не припиняючи збивання, мед, порошок до печива, амоній, корицю, борошно.

 3. Тісто тонким шаром накладаємо на жирний пергамент. Печемо.

4. Спечений корж знімаємо з пергаменту скручуючи у рулет.


крем: 

1. Якщо сметана рідка тоді її потрібно відцідити, якщо густа то збиваємо з цукром, жовтком і маслом.
 2. Додаємо різані горіхи.


оформляємо: 

1. Спечені коржі перемазуємо кремом і скручуємо у рулет.

 2. Рулет повинен вистоятись у приміщені щоб корж зм'як від сметанкового крему.

 3. Коли рулет зм'якне ставимо в холодильник.

 Смачного:)






Джерело:http://varenuk.com/rulet-medovyy

Немає коментарів:

Дописати коментар