неділю, 1 листопада 2015 р.

Салат з курячим філе і грибами

Ніжний смачний салат з курячим філе і смаженими грибами можна приготувати для святкового столу, або просто потішити рідних.




 Інгредієнти:
 куряче філе — 1-2 шт.,
 курячі яйця — 5-6 шт.,
 твердий сир — 250 г,
 гриби свіжі або заморожені — 250 г,
 волоські горіхи — 200 г, 
ріпчаста цибуля — 2 шт., 
майонез — 300-400 г (на смак), 
олія рослинна. 

Приготування

 Філе куряче відварити до готовності в підсоленій воді, залишити охолоджуватися. Поки куряче філе охолоджується, почистити, помити і нарізати цибулю і гриби.

 Сковороду нагріти. Налити рослинну олію. Обсмажити гриби з цибулею хвилин 15 на середньому вогні, помішуючи. Додати 3 столових ложки майонезу і тушкувати 5 хвилин на найменшому вогні.

 Круто відварити яйця і натерти на крупній терці. Курячу філешку порізати. Оформлення салату з філе курячого та грибів Викласти першим шаром на блюдо порізане філе. Змастити майонезом. Подрібнити волоські горіхи і викласти другим шаром. 

Терті яйця викласти третім шаром. І теж змастити майонезом. Четвертим шаром викласти смажені гриби з цибулею. 

Потім натерти твердий сир на крупну терку і викласти верхнім шаром. 

За бажанням можна змастити майонезом.  По бажанню також можна додати квашений огірок.

Перед вживанням салат з курячого філе та грибів повинен просочитися декілька годин.





Немає коментарів:

Дописати коментар